За нас
Mодерната японска кухня ни дава възможността да кривнем от правия път на традиционната кухня и нейните стриктни правила и кулинарни практики в посока фюжън. Храната е базирана на японски комбинации от продукти, но е презентирана по съвременен европейски начин. Не се използва бяло брашно, а употребата на мляко, млечни продукти и захар сме свели до пълния минимум. Пресните продукти (зеленчуци, месо) са от малки ферми, а трайните са японски - соев сос, мирин, саке, оризово брашно, темпура, водорасли, червен боб Адзуки. Менюто изготвяме сезонно.
Екипът ни се стреми да работи с местни производители и доставчици („Омая Ранч“, „Чифлик Ливади“, „ферма Ярлово“, „Съни фарм – Абланица“, ферма за патешкото месо в с. Бранище и др.), а рибата си набавяме както от Солун, така и най-големите европейски борси за риба. Вината подбираме с нашия екип от сомелиери и включваме етикети от цял свят. Българските производители с които работим са „Дамяница“, „Мараш“, „Боровица“, „Нисово“ и др