English
Bulgarian
Категории
Сашими са филета от прясна, сурова риба. Това е най-деликатният, основен и чист начин за ядене на суши. Консумирайте със соев сос и уасаби.
7бр., 80гр.Филе от пресен лаврак..
скариди (60 г)..
Филе от прясна сьомга (80г)..
Корем от диво уловена /метод Almadraba/ Атлантическа риба тон, поднесен на сашими (60 г)..
Змиорка на пара (60 г);Змиорка от делтата на река Ебро от семейна компания Roset - 3 поколения с над..
80 г; Филе от риба Хамачи..
Филе от змиорка (60 г)..
Филе от диво уловена риба тон (80 г)..
Татаки Магуро от прясна Yellowfin риба тон с тогараши и японски сос Ханами (100г)..