Основни месни ястия
Менюто изготвяме сезонно.
Важно за нас е да работим с местни производители и доставчици на месо - „Омая Ранч“, „Чифлик Ливади“ с. Дамяница, ферма "Ярлово“, „Съни фарм – с. Абланица“, ферма за патешкото месо в с. Бранище и др.
350 г.,Бургер с говеждо месо от японската порода Wagyu от ферма Santa Rosalia в Испания, приготвен с..
Добави350 г.,Патешко бутче, готвено на ниска температура в продължение на 24 часа, с червени боровинки&nb..
ДобавиБавно готвени свински ребра от Иберико с таханов сос, хрупкави ленти от батат и мариновани зел..
ДобавиБавно готвен свински корем от порода Иберико поднесен с еспума от кореноплодни,колагенови пука..
ДобавиЦена за 100 г (стековете са около 200-400 г),Рибай от Шароле от ферма Омая, село Дивля, с че..
ДобавиГовеждо месо от японската порода Wagyu от ферма Santa Rosalia, район Бургос, Испания;Телешка пиканя ..
Добави250 г.,Телешко бонфиле от пасищно отгледани животни в България, мариновано и запечено на плоча..
Добави