English
Bulgarian
Категории
Отличителните вкусове и пресни продукти правят вкусните японски предястия незабравимо преживяване.
Изключително популярна храна в Източна Азия. Едамаме е сред най-питателните източници на протеини от..
Стрида La Spéciale Daniel Sorlut; - 1 бр.Характеристики: Деликатна текстура, плътно, кремообразно ме..
130 г.,Прясна скумрия с Ханами сос..
Червен боб Адзуки, соева сметана, меко тофу, риган и чесън (250 г)..
300 г.,Традиционен японски омлет с яйца от свободни кокошки, приготвен със зеле, моркови, водорасли,..
Запечена в масло вариация от японски гъби - шийтаке, шимеджи, еноки, кралска кладница, поднесени с о..
Татаки Магуро от прясна Yellowfin риба тон с тогараши и японски сос Ханами (100г)..
200 г., Леко пикантни калмари, мариновани в сусамово олио, поднесени със сос от юзу, уасаби, копъ..
Тартар Магуро от прясна Yellowfin риба тон с микс от японски подправки, катсобуши, сусам и див лук&n..
Кюфтета от сьомга и тофу, запечени на плоча с уасаби сос..
Леко пикантно авторско окономияки с риба тон, зеленчуци, кокосово мляко и сос манго (250 г)..
Пикантни червени аржентински скариди, сотирани в маринован джинджифил и конфитюр от юзу (200 г..